promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Vajna Tímea melltartó nélkül pózolt, az egész országot beengedte a csodás mellei közé
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea olyan dögös képeket rakott ki magáról, hogy mindenkinek le fog esni az álla.

A több mint 441 ezer követővel rendelkező Instagram oldala alapján úgy tűnik, hogy Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea a lehető legjobb életét éli, hiszen csodás helyekre megy és élvezi a luxust. Egyedül az rondíthat bele ebbe az idilli képbe, hogy állítólag szakított a pasijával, akivel már az esküvőt tervezgették – bár hivatalosan még nincs megerősítve ez a hír, így egyelőre pletykaként kell kezelni.

Vajna Tímea ellátogatott az Egyesült Államok egyik legismertebb, legnagyobb fesztiváljára, a sztárokkal telezsúfolt Coachellára is, ahol természetesen elképesztő szexi ruhában jelent meg – de még dögösebb volt utána az „afterpartyn” ahol melltartó nélkül, mindössze egy mellényben pózolt, így bárki megcsodálhatta a formás kebleit.

Az eddigi visszajelzések alapján persze mindenki odavan Vajna Timi vadító, hatalmas dekoltázst villantó fotóiért, hiszen a híresség valóban elképesztően néz ki rajtuk – már csak az a kérdés, hogy igazak-e a rosszindulatúnak tűnő támadások, és valóban szétfilterezett képekről van szó, amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, vagy sem.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ezeket a forró felvételeket mindenképp érdemes megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás