promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez nem bízik Ben Affleckben?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ben Affleck és Jennifer Lopez a napokban jegyezte el ismét egymást, miután sok rajongók örömére újra megpróbálták együtt.

Mi is megírtuk, hogy az esküvő miatt kicsit feszültebb közöttük a helyzet, de most újabb hír érkezett, ami aggodalomra adhat okot. Úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez ragaszkodik hozzá, hogy házassági szerződést írjanak.

„Az ügyvédek mindent megbeszélnek. De ez a házassági szerződés egy pokol”

– árulta el bennfentes.

Persze, ez nem csoda, hiszen Ben Affleck és Jennifer Lopez számára sok minden forog kockán: ingatlanok, zenei és filmes jogdíjak, autók, részvények és egyéb befektetések. Ezenkívül a pár jelenleg közös otthont keres, és 55 és 165 millió dollár közötti ingatlanokat nézegetnek. A családi fészket együtt vásárolnák meg, ez is a házassági szerződés része lenne.

„Jennifer Lopez azonban ragaszkodott ahhoz a záradékhoz, amely szerint, ha megcsalás történik, a dokumentum semmis, és a pénz felére jogosult lesz”

– mesélte a forrás.

Egy olyan követelmény, amely állítólag nagy konfliktust okozott még az esküvő előtt. Mintha ez nem lenne elég, állítólag Ben ex neje, Jennifer Garner is szeretne beleszólni, mert aggódik a három közös gyermekük miatt:

„Nem akarja, hogy Ben rossz üzletet kössön csak azért, mert bolond szerelmes éppen.”

JLo számára viszont az ikrei az elsők.

Reméljük, hogy sikerül megoldaniuk a gondjaikat, és most megtörténik majd az esküvő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás