promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon durvát hibázott Meghan Markle, a kamera azonnal felvette
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiba csúszott Meghan Markle számításaiba.

Meghan Markle és Harry herceg több év után újra visszatértek Európába, elsősorban azért, hogy részt vegyenek Hollandiában az Invictus Game elnevezésű játékokon, amely egy parasport-vetélkedő, ahol veterán katonák mérik össze erejüket és tudásukat. A pár persze így "beugrott" több helyre is a vén kontinensen, többek között összejött a nagy találkozó is apa és fia között.

Harry herceg ugyanis végre találkozott újra Károly herceggel. Később pedig őfelségével, a nemrégiben 96. életévét betöltő II. Erzsébettel is összejött a találkozó. Őfelsége amúgy a találkozást korábban egy feltételhez is kötötte, csak akkor találkozik unokájával, ha Harry találkozik előtte Károllyal.

A RTL.hu a Daily Mail alapján most arról írt, hogy Meghan markle részt vett egy kísérőeseményen is az Invictus Game-en, ahol gyerekekkel is találkozott, sőt, a hercegné még közéjük is ült, hogy fessen valamit.

Ám egy kis hiba csúszott a számításaiba, ezt pedig több milllióan kiszúrták. Meghan Markle a kamerák előtt Ukrajna zászlójának színeire színezett ki egy lapot, ám fordítva vitte fel a színeket a lapra. Felülre került a sárga, majd alulra a kék, pedig Ukrajna nemzeti lobogóján éppen fordítva helyezkednek el a színek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás