promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válságban van Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata? Most mindenről lerántották a leplet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence posztja Instagramon megállja a helyét bejelentésként is.

Rengeteg sztárpár szakított mostanában. Ilyenkor benne van a pakliban, hogy új szerelemre találnak, mint mondjuk Kulcsár Edina, vagy csak valami nem működik a kapcsolatban, épp ezért az adott páros külön utakon folytatja tovább. Legutóbb pont Vasvári Vivienről derült ki, hogy szakított a párjával.

A modell elég dühösen reagált, hogy ezt a média kiszagolta, így nem derült ki, hogy mi volt ennek az oka. Vasvári Vivien nyilván ha valamikor készen áll rá, akkor ezt közölni fogja.

A legdrámaibb szakítást persze Csuti és Kulcsár Edina mutatta be. Végig velük foglalkozott a bulvársajtó, és tényleg minden lépésüket figyelték. Ezért is derült ki idő előtt, hogy Edina és G.w.M összejöttek.

Azóta Csuti is elkezdett randizgatni egy Gina nevű lánnyal, de a kapcsolatuk még nagyon gyerekcipőben jár. Az üzletember állítólag kibékült az exével, és a gyerekek érdekében igyekeznek kerülni minden konfliktust.

Anno a média még egy párosról azt híresztelte, hogy szakított, és ez nem volt más, mint Istenes Bence és Csobot Adél. Akkor előbbi sajtósának kellett cáfolnia pletykákat még februárban, aki meg is lepődött, hogy kinek a fejéből pattanhatott ki a valótlan állítás.

Tovább ment a szimatolás, és kiszúrták, hogy Istenes Bence a családja nélkül vágott bele egy zarándokútnak, és közös fotóknak sincsen nyoma már nagyon régóta. Persze ez nem kötelező – például van olyan páros, aki szinte sosem tesz ki közös fotót, mégis felhőtlenül boldogok együtt.

Persze a sajtó azért lovagolt ezen, mert Istenes Bence és Csobot Adél régebben rengeteg közös képet osztott meg. Nos, a közös fotó közel fél év után megérkezett, szóval Bence és Adél között minden rendben.

„Ha a bulvár beszámolna erről a képről, kérem említsék meg, h elindult az IstenEst új évada!!!”

- írta a képhez a műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás