promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina tényleg terhes, és már az esküvőre készül G.w.M-mel? Végre tiszta vizet öntött a pohárba!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina elárulta, hogy igazak-e a nemrég felmerült pletykák, vagy sem.

Amióta január végén kiderült, hogy Kulcsár Edina és Csuti válnak, ráadásul az egykori szépségkirálynő szinte rögtön összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel, azóta szinte folyamatosan róluk lehet hallani, olvasni. Az emberek árgus szemekkel figyelik Kulcsár Edina minden egyes lépését, így szinte bármit csinál, abból rögtön hír lesz – ráadásul mivel mindenki vele, illetve a magánéletével foglalkozik, így folyton újabb és újabb szóbeszédek születnek róla.

Nemrég azt pletykálták egy modellként elvállalt, esküvői ruhás fotósorozat miatt, hogy Kulcsár Edina már az esküvőre készül G.w.M-mel, ráadásul már arról is lehetett hallani, hogy terhes, és első közös gyermeküket várják – a híresség most elárulta az igazságot, és arra is reagált, hogyan érintik őt a negatív, rosszindulatú kommentek, illetve a támadások.

„Eleinte nagyon bántott, és persze, nem bírtam ki, hogy ne pörgessek bele a hozzászólásokba. Egyrészt nagyon jólesik a sok támogató üzenet, másrészt viszont amikor találkozom egy rosszindulatú kommenttel, az hirtelen le tud rombolni mindent. Mára ezeket is megtanultam kezelni, ilyen téren is tudatosabb meg persze erősebb is lettem, és így már csak nevetek az olyan spekulációkon, hogy máris babát várok vagy épp az esküvőmre készülök”

árulta el Kulcsár Edina, ezzel eloszlatva az összes szóbeszédet.

Úgy tűnik, hogy egyáltalán nem volt alapja a pletykáknak, ami nem meglepő, hiszen Kulcsár Edina és G.w.M igaz, hogy nagyon boldogok együtt, de még kezdeti fázisban van a kapcsolatuk, így nem valószínű, hogy máris ilyen komoly lépésekre szánnák el magukat – bár már szinte biztos, hogy ezek a témák is előkerültek náluk.

Amúgy Csuti is nemrég új párt talált magának, akinek már üzent is Kulcsár Edina:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás