promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly aggodalom gyötri Gelencsér Timit - Nagyon félti gyönyörű barátnőjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ukrajnában maradt barátnőjét félti.

2016-os Miss World szépségversenyen ismerkedett meg a 24 éves ukrán Oleksandra Kucherenkóval, és azóta is barátnők. Timi korábban elmondta, hogy bármikor befogadná a lányt, de ő úgy döntött, hogy Ukrajnában marad, és segít, ahol tud. Csatlakozott egy csoporthoz, amelyik azért jött létre, hogy kiszűrje az álhíreket.

Az ukrán modell legutóbb április elején posztolt, akkor írta le, hogy azon dolgozik, hogy mindenkihez eljusson, hogy mi történik Ukrajnában, legfőképpen a világ orosz állampolgáraihoz.

Posztjában kitér arra is, hogy nemcsak a földön és az égben zajlik a háború, hanem az elmékben és az információs térben is. Ő pedig azzal tölti az idejét, hogy interjúkat vesz fel szakértőkkel, politikusokkal, orosz ellenzékiekkel és ukránokkal.

Gelencsér Timi a háború kezdete óta tartja vele a kapcsolatot:

„Szoktam üzenetet írni neki. Mindig megkérdezem, hogy van, ő pedig bár sokszor nem azonnal, de nagyon illedelmesen és eléggé szűkszavúan válaszol. Olyankor annyit ír, hogy a körülményekhez képest jól van és reméli, hogy hamar vége lesz a háborúnak. Sosem panaszkodik.”

Hozzátette, hogy barátnője egyetlen egyszer beszélt arról, hogy hogyan segíthetne, amikor küldött egy linket az adakozáshoz:

„A háború kitörése után kaptam tőle egy linket, amin keresztül pénzt lehet küldeni a háború károsultjainak, és az összeg közvetlenül Ukrajnába érkezik. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor erről beszélt.”

Most abban bízik, hogy a barátnője mihamarabb biztonságba kerül, és véget ér a háború.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás