promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin évek óta plasztikáztat? – Így látják a szakértők
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy a nagy orosz vezető is hiú egy kicsit.

Az Egyesült Királyság vezető plasztikai sebésze, Gerard Lambe azt állítja, hogy a 66 éves orosz vezető arcán szépészeti műtét árulkodó jelei láthatóak.

A dzsúdós, széles vállú macsó az évek során szavazók millióit szerezte meg egy képpel, amely így szól: „ne szórakozz velem”.

Putyin botox-használatáról – és talán még a plasztikai műtétekről is – régóta terjednek pletykák a hazájában. Egy népszerű vicc is szárnyra kelt:

„A vádra válaszul, miszerint nincs új arc az orosz politikában, Vlagyimir Putyin kapott egyet.”

Dr. Lambe, a manchesteri Reflect Clinic munkatársa elmondta:

„Putyin arckontúrja egyértelműen megváltozott az évek során, és bár arcunk az életkorral elvékonyodhat, az övé észrevehetően szélesebb és teltebb. Ez nagyrészt az arcfeltöltésen múlik. Azt mondanám, hogy egyértelműen van egy elhivatott esztétikai sebész a csapatában.”

Hozzátette, hogy szemmel látható a változás, ha egy hét évvel korábbi fényképét és egy mait egymás mellé rakunk:

„A körülbelül hét évvel ezelőtti képeken minden bizonnyal sokkal soványabbnak és szikárabbnak tűnik, de történt néhány beavatkozás, hogy fiatalos, teltebb kontúrt alkossanak számára.”

A botoxon túl valószínűleg a szemeit is átműtette.

 „Látok egy finom felső szememelést és nagy valószínűséggel állemelést is, ami sokkal éberebb és frissebb megjelenést kölcsönöz neki”

– mondta Dr. Lambe.

A plasztikai műtétekről a találgatások 2011-ben kezdődtek, korábban meg is kérdezték Putyin szóvivőjét, de tagadta az állításokat, pedig már több plasztikai sebésznek feltűnt a változás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás