promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érzéki, intim képeken, melltartóban mutatta meg átformált testét Nyári Dia
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő a tavasz közepén hatalmas fába vágta a fejszéjét.

Fantasztikusan érzéki, intim fotókkal jelentkezett Nyári Dia. A Hotel Margaret 27 éves színésznője a közelmúltban óriási átalakuláson ment keresztül, és azóta kevésbé tart attól, hogy a szélesebb nyilvánosság előtt is levetkőzzön.

Így tett most is, amikor az egyik neves fehérneműmárka kedvéért csodálatos ruhadarabokba bújt. A világos (talán pezsgőszín) melltartó és bugyi nagyon jól mutat Dia kisportolt testén, ráadásul a képleírás szerint a minőségi, elegáns fehérneműk nagyon kényelmesek is.

A színésznő három évvel ezelőtt esett át hatalmas életmód-változtatáson. Félig-meddig ennek egészségügyi okai voltak, mert a duciságát nem falánkság eredményezte, hanem az inzulinrezisztenciának nevezett betegség.

„Akkor voltam a legrosszabb formában, amikor megszületett Zéti, ráadásul a mozgás is háttérbe szorult az életemben. Aztán elkezdtem sportolni és diétázni, ahogy azt kitaláltam magamnak, de valahogy nem történt semmi változás, és akkor már rosszul éreztem magam”

– nyilatkozott az egy gyermekes anyuka arról, hogyan döbbent rá betegségére. Le kellett mondania a lisztről és a cukorról, valamint intenzív futóedzéseket kellett tartania, és közben leadott 20 kilót. Idén április elején pedig lefutotta a párizsi maratont, és meg sem kottyant neki.

Bár egy ilyen hatalmas vállalkozáson sohasem az eredmény, hanem a részvétel számít, Diának a teljesítménye miatt sem kell szégyenkeznie. Amatőr létére 4 óra 18 perces idővel futott be a célba, míg a hölgyek mezőnyében győztes futó szűk 2 óra 20 perces idővel teljesítette a 42,2 kilométeres távot.

A fehérneműs fotózással kapcsolatban ki kell emelnünk, hogy a színésznő tavaly mellműtéten esett át, amelyre a hirtelen és drasztikus fogyása miatt volt szüksége. Bevallotta, hogy tiniként sohasem gondolt plasztikázásra, ám végül olyan élethelyzetbe került, hogy muszáj volt kés alá feküdnie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás