promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a telefonszex világáról egy hajdani örömlány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harisnyakötő, miniszoknya, és kéjes nyújtózás az ágyban? Nem feltétlenül!

A telefonszex-szolgáltatást nyújtó hölgyeket általában úgy képzeljük el, hogy csábító fehérneműben heverésznek az ágyon, és miközben a kuncsaftokkal malacságokat beszélnek, maguk is élvezni igyekeznek a pikáns helyzetet.

Egy Carla Bellucci nevű szépség most azonban leleplezte az egész ipar hamisságát, bevallotta ugyanis, hogy csúnyán kihasználta, amiért az emelt díjas hívók nem látták őt beszélgetés közben. A nő ugyanis a bájcsevegést arra fordította, hogy utolérje magát a házimunkában.

Carla általában melegítőben dolgozott, és miközben azt hazudta, hogy ő is a saját teste felkutatásával van elfoglalva a telefonos randi során, valójában vasalással vagy más prózai cselekvésekkel töltötte el az időt.

A nő nagyjából fél évig dolgozott telefonszex-szolgáltatóként, mivel a válása taccsra tette anyagilag. A négygyermekes, 40 éves anyuka a Daily Star nevű újságnak mesélt a rejtélyes szakma kulisszatitkairól.

„Amikor vonalban voltunk, de kamera híján nem látszódtunk, akkor általában kiábrándító melegítőt vagy pizsamát viseltünk. Persze az ügyfeleknek azt mondtuk, hogy harisnyakötő és miniszoknya van rajtunk”

– elevenítette fel a régi szép időket Carla. Óriási nyugalommal végezte a szóbeli izgatást takarítás közben, sőt néha még a barátnőivel is trécselt, mialatt a felizgatott férfi hívót szemtelenül a vonalban tartotta.

„Jobban érdekelt bennünket a két hívás közötti szünet, illetve az, hova megyünk a műszak végén”

– ábrándított ki mindenkit véglegesen a nő. Carla hamar rájött, hogy az ilyen hívásokra vetemedő férfiaknak nem igazi szex kell, csupán egy olyan társ, akivel beszélgethetnek, és enyhíthetik a magányukat.

A hosszú hajú, igéző szemű szépség a tévében is űzte kissé kínos foglalkozását. Mivel azonban a műsorok napközben is mentek, akkor nem volt szabad disznólkodniuk. Úgy tűnik egyébként, hogy Carla esetében sem esett messze az alma a fájától, ugyanis a 17 éves lánya is olyan karrierre vágyik, mint az anyukája, csak ő most az OnlyFans oldalon akar könnyen pénzt keresni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás