promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 kiválasztotta az új Nagy Ő-t, de erre senki sem számított
Borítókép:  Wallpaper Cave
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy Noszály Sándor és Tóth Dávid után ki lesz a következő nagy Ő.

2021-ben a TV2 két régi, nagy népszerűságnek örvendő műsort támasztott fel: az egyik a Szerencsekerék volt, a másik pedig A nagy Ő. Bár Tóth Dávid párkeresgélése eleinte közepes nézettséget hozott a csatornának, később folyamatosan nőtt az érdeklődés a műsor iránt, így összességében sikeres lett.

Nem volt kérdés, hogy a TV2 megcsinálja az új évadot, de mind ez idáig nem lehetett tudni, hogy Noszály Sándor és Tóth Dávid után ki fogja adogatni a rózsákat. A Micsoda nők! című műsorban Árpa Attila, a Keresztanyu szereplője megerősítette, hogy ő lesz a következő nagy Ő, aki igazán nagy elvárásokkal fog állni a nőkkel szemben.

„Egy nő legyen önálló, legyen saját egzisztenciája, és tudja, mit akar, ne hagyja, hogy sodorja az élet. Fontos, hogy álljon ki a saját véleményéért. Szeressen élni, enni, mozogni, és legyen szexmániás, mint én”

- fogalmazott Attila, aki hozzátette, hogy számára mindig egyetlen nő lesz a legfontosabb, mégpedig a lánya; emellett gyermekének édesanyja, Tomán Szabina is fontos része az életének.

A színész a műsorban elárulta, hogy az elmút évek során számos nő is próbálta már meghódítani a szívét. Volt olyan, aki túl messzire is ment.

„Az egyik hölgy egy hamis internetes profil mögé bújva keresett meg. Azt mondta, halálos beteg, és az az utolsó kívánsága, hogy velem cseveghessen”

- mondta a Story magazinnak.

Árpa Attila abban már egészen biztos, hogy a műsorban nem fogja hagyni, hogy a nők csak kihasználják őt, és nem fog esélyt adni azoknak a jelölteknek, akik csak a sztárt látják benne, és általa akarnak hírnevet szerezni maguknak.

92560
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás