promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci nagyon berágott az X-Faktoros mentortársaira, és el is sírta magát egy műsorban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Se ByeAlex, se Csobot Adél, de még Puskás Peti se védte meg, pont ezért lett ezek után ő is semleges.

Tavaly decemberében hunyt el az Omega zenekar kultikus frontembere, Kóbor János. Anno az X-Faktor élő műsorában is megemlékeztek róla, és a mentorok a „Gyöngyhajú lány” zenéjére vonultak be az adás elején.

Azt jött a nagy felhördülés, amikor Gáspár Laci elrontotta a legendás szerzemény dalszövegét. Az élő műsor varázsa, hogy a mentor véletlenül „zöldhajú lány”-t énekelt a refrénnél, de előzőleg is bakizott a szövegben.

Pénteken érkezik Hajdú Péter ottalvós műsorának a következő epizódja, amiben Gáspár Laci lesz a vendég. Ennek az előzetesében vallotta be az énekes, hogy igazán rosszul esett neki, amikor az X-Faktoros mentorok nem álltak ki mellette a bakija után.

Hajdú Péter: - Az, hogy a Bakács beleállt a Puskás Petibe, az egyszerűen vérlázító volt. Te miért nem védted meg?
Gáspár Laci: - Őszintén? Mert én mindig, amikor forgatunk, mindegyiket megvédem. Engem meg nem védtek meg ők. Amikor mondjuk volt az a Zöldhajú lány, amikor elrontottam a szöveget, akkor sem védtek meg

Szóval kiderült, hogy Gáspár Laciban emiatt még mindig benne van a tüske. Azt is elmondta, hogy sose mutat gyengeséget, de ugyanúgy neki is van. Amikor erről nyilatkozik el is sírja magát a kamerák előtt.

Gáspár Lacit amúgy később rajongók, és az Omega zenekar is védelmébe vette, szóval a rosszakarók nem tudták amiatt sokáig szívni a vérét, amiért elrontotta a szöveget.

„Ki nem tévedett már életében? Ez egy ilyen idióta ország! Itt vagy fekete minden, vagy fehér, vagy szeretünk vagy utálunk valakit, de azt nagyon. De ez a hülye virtus, addig tart meg pár percig. Azt hiszed egy hülye szó miatt elfelejtjük azt a sok könnyes vagy vicces pillanatot amit nekünk okoztál? Háááát! Nem. Szeretünk Gáspár Laci!”

- írta anno az egyik kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás