promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood egyik legvonzóbb férfiszínésze volt, most meg olyan a feje a botoxtól, mint egy krumpli
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dennis Quaid „megőrült” a hetvenhez közeledve, bár még mindig jutnak neki szerepek.

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legsikeresebb hollywoodi férfiszínésze, Dennis Quaid idén áprilisban lett 68 éves. Hajdan akkor osztottak rá szerepet, ha jóképű, erős jellemű és maximálisan megbízható karaktert kellett megformálni, ám az öregedéssel az ő lába alól is kicsúszott a talaj.

Meg Ryan egykori férje (1991–2001 között voltak házasok) még az utóbbi néhány évben is viszonylag sűrűn foglalkoztatottnak számít, a plasztikai műtétjeivel és botoxkúráival azonban teljesen kiábrándítja magából hajdani rajongóit.

Quaid arca mára elvesztette minden egyedi karakterét, a feje leginkább egy jól megtermett krumplihoz hasonlítható. Minimum egy évtizede jár szépészeti beavatkozásokra, amelyektől a ráncai ugyan kisimultak, ugyanakkor a megjelenése már-már rémisztővé vált. A szemhéjplasztikától talán fiatalosabb tekintetet remélt, de inkább eszelősebb kinézetűvé vált tőle.

Fotó: Profimedia

Valószínűleg az állandó családi csatározások sem tesznek jót a sztár közérzetének. Most például a harmadik feleségével, Kimberly Buffingtonnal próbált egyezségre jutni a 14 éves ikreik elhelyezéséről. A házasságnak 2018-ban lett vége, és akkor az anya kapta a srácokkal töltött idő 75 százalékát, míg ez most két hét itt/két hét ott-ra módosult.

Quaid ráadásul napi 225 dollárt fizet exnejének, ha a gyerkőcök éppen a nőnél vannak, illetve a középsulit elkezdő ikrek szállításáról is neki kell gondoskodnia. A színész a váláskor 2 millió dollárral dobta meg Kimberlyt, illetve havi 13 750 dollárt fizetett gyerektartásként. A rengeteg jogi huzavona azonban nem vette el Quaid kedvét a nősüléstől, hiszen tavalyelőtt feleségül vette a mindössze 30 éves Laura Savoie-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás