promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya ruhája aggasztóan felcsúszott? Közel 8 millióan kedvelték már a képét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét legforróbb képe.

Valószínűleg nagyon könnyű kijelenteni, hogy a 2022-es Oscar-gálán bármi történhetett volna, akár még rózaszín kismalacok is potyoghattak volna az égből, a sajtót már az sem érdekelte volna Will Smith elképesztő pofozkodós jelenete után, amelyben egyszerűen tényleg az történt, hogy a színész felment a színpadra, az éppen ott szónokló, humorbombonokat ellövő Chris Rockhoz, és lekevert neki egy oltárit.

Mindenki meglepődött, persze első körben rengetegen nevettek is a jeleneten, amelyről még mindig élénk diskurzus folyik az interneten, hogy a show része volt-e, vagy tényleg egy elképesztően spontán jelenetről volt-e szó. Rengeteg összeesküvés-elmélet is naprvilágra került a jelenet után.

Az interneten természetesen mindenki ezzel foglalkozott az Oscar-gála után, így nem is meglepő, hogy olyan dolgokról elkerült a fókusz jobbára, minthogy éppen ki és milyen ruhában tette tíszteletét az Oscar-díjak kiosztó ünnepségén. Pedig rengeteg színész és színésznő meghökkentő ruhakölteményekben jelent meg a világ legfontosabb filmes rendezvényén.

A Marvel-univerzum Pókember-filmjeinek sztárja, Tom Holland gyönyörű barátnője, Zendaya például egy elképesztően mini ruhában jelent meg, amely első látásra tényleg meghökkentően úgy néz ki, mintha felcsúszott volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás