promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gal Gadot meztelen melleivel hódít az interneten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gal Gadot bevállalta a pucér felsőtestet.

Gal Gadot-t legtöbben a DC Filmes Univerzum Wonder Womanjeként ismerik, de fontos szereplője volt a Halálos iramban-szériának is, emellett olyan nagysikerű produkciókban játszott, mint a Halál a Níluson, vagy a Különösen veszélyes bűnözők.

A 36 éves izraeli színésznő eleinte modellként tevékenykedett, 18 évesen meg is nyerte a Miss Israel 2004 szépségversenyt, majd két évet szolgált az izraeli hadseregben mint fitnesz- és felkészítő edző. Ezek után tovább folytatta a modellkedést, mellette pedig jogot tanult.

Első nemzetközi filmes szerepét a Halálos iramban-franchise 4. részében kapta meg, amiben Gisele Yashar-t alakította; később ezt a karaktert további két részben is eljátszotta. Az igazi áttörést a 2016-os Batman Superman ellen - Az igazság hajnala hozta meg neki, amiben először bújt Wonder Woman, azaz Csodanő bőrébe. Gadot azóta két önálló filmben, és Az igazság ligájában is megformálhatta a DC szuperhősét, és úgy tűnik, egyelőre azon kevesek közé tartozik Jason Momoával egyetemben, akivel továbbra is terveznek a Warner Bros-nál.

A színésznő 2008 óta él boldog házasságban férjével, Yaron Varsano-val, akivel három közös gyermeküket nevelik.

Gal Gadot nemrég a közösségi oldalára posztolt ki egy tőle nem megszokott képet, amelyen meztelen felsőtesttel láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás