promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt már nem ússza meg Berki Krisztián? Több milliót követelnek tőle, dagad a botrány!
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy újabb bírósági üggyel kell szembenéznie Berki Krisztiánnak, komoly dologgal vádolják.

Kijelenthetjük, hogy Berki Krisztián az ország egyik legmegosztóbb embere, aki körül szinte mindig botrány van – gondoljunk csak a nagy port kavaró büntetőfékezős ügyére, ami szinte pillanatok alatt letarolta az egész magyar médiát.

Úgy tűnik, hogy hiába szeretne Berki Krisztián új, nyugodtabb életet kezdeni, a múlt megtalálja őt és benyújtja neki a számlát: azzal vádolja őt két lakberendező, hogy nem fizetett ki nekik több millió forintot egy munkáért, miután felújítottak neki egy ingatlant, ami állítólag az édesapja nevén van – ráadásul különböző bonyodalmak is vannak ezzel kapcsolatban.

Az érintett szerint abban állapodtak meg Berkivel, hogy renoválják a lelakott állapotban lévő ingatlant, a munkadíjukért cserébe pedig bizonyos ideig ők rendelkezhetnek felette. Ha pedig ez nem jön össze, akkor akár napi 80 ezer forintot is elkérhetnek munkadíjként tőle – de Berkiéknek sűrűn akadt gondjuk az anyagok kifizetésével, utána pedig a jelek szerint az egész egyezség bedőlt.

„Egy idő után megjelentek a problémák. Két-három hónapon át nem adtak pénzt az anyagokra, a legkülönbözőbb indokokkal álltak elő. Először hivatkoztak Krisztián bírósági ügyére, majd pihenni mentek, utána pedig arra vártunk, hogy Mazsi pénzt kapjon. Mivel mi viszont nem kaptunk pénzt az anyagokra, nem tudtuk folytatni a munkát sem. Mivel Mazsi már a várandósság végén járt, Krisztián vette át az ügyeket. Hetekig tologatta a találkozónk időpontját és ekkor már éreztük, gáz van. Mivel a megállapodásunk úgy szólt, júniusig befejeződik a felújítás, mi ezzel kalkulálva, felmondtuk az albérletet ahol laktunk. Mivel mindíg csak egy hetet kértek, más munkát nem mertünk vállalni, így nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Az öcsémtől kértünk kölcsön, akinél szintén jött a baba, körülbelül Mazsival egyidőben. Mikor végre sikerült összeülnünk, azt mondta, eladja a lakást és elválik. Mindezt a kisbaba érkezése előtt nagyjából egy hónappal... Sokkolt minket, hogy ilyet mond és milyen stílusban beszél a feleségéről. Azt mondta, a szomszédjának adja el lakást, mert pénzre van szüksége, de nyugodjunk meg, ki leszünk fizetve. Ekkor már éreztük, hogy át leszünk ejtve…”

mesélte az egyik lakberendező.

Könnyen lehet, hogy bíróságra kerül az ügy, bár az is benne van a pakliban, hogy ezek után Berki Krisztián kifizeti az érintetteket (ha valóban jogos a kérelmük), nehogy tovább duzzadjon a hirtelen kitört botrány – és a lakberendezők szerint is valószínűleg ez lenne a legjobb, legnyugodtabb megoldás, miután kétségbeesésükben a nyilvánossághoz fordultak:

„Nem akartunk bíróságra menni, a megegyezést szorgalmaztunk, ezért teljesítettük, amiben megállapodtunk, elvégeztünk minden munkát. Utána szerettünk volna elszámolni, átadni a kulcsokat, ám erre sem volt lehetőség, mert Krisztiánék minden találkozót lemondták, s egy idő után eltűntek, nem reagáltak a megkereséseinkre. Korábban Mazsi azt mondta, az ügyvédeink intézzenek mindent, ennek ellenére az új jogi képviselőjüket nem értük utol, és nem is hívott vissza minket. Több millió forintra jött ki a vége, hiszen közel fél évig dolgoztunk nekik, a rendelkezésükre álltunk. Kiállítottuk a számlát, de senki sem vette át, a megkereséseinkre, felszólító levelünkre sem jött válasz.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás