promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Imádnivaló” - Vajna Timi még meg sem erősítette a szakítást, máris új hódolója akadt?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtalálta a legjobb társat, akivel vigasztalódhat. 

Vajni Timit sokáig Andy Vajna oldalán láthattunk, majd gyászló özveggyé vált a producer 2019-es halála után.

Később megismerkedett Zoltánnal, aki 2021. augusztusában megkérte a kezét Santa Barbara tengerpartját, egy 10-20 milliós gyűrűvel. Előtte másfél évig alkottak egy párt, bár sokat veszekedtek, előfordult, hogy szakítottak is.

Vajna Tímea most minden közös képüket törölte az Instagramjáról, amit általában akkor csinálni valaki, ha a képeken szereplő illetőt, már nem szívesen látja az életében. Lehet, hogy Vajna Timi és a párja szakítottak?

Ezt a hírt még egyikük sem erősítette meg, de Vajna Timinek máris új hódolója akadt, egy alpaka személyében, akivel meghitt puszikat is váltott.

A viccet félretéve, Vajna Timi és Zoltán már többször szakítottak, majd ismét összejöttek, lehet, hogy egy ilyen újabb mosoly szünet állhatott ismét a boldogságuk útjába. Bizakodásra ad okot, hogy a legtöbb közös képet ugyan törölte Vajna Tímea, de az eljegyzési posztja még mindig elérhető.

Korábban a nagymamája nem túl jó véleménnyel beszélt a Timit körülvevő férfiakról:

„Sok férfi a vagyonára pályáz, csak az unokám jóhiszemű, bőkezű és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok, és legyen bármilyen távol, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől és mindenkitől.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás