promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo durván káromkodva akadt ki, és még a telefonját is megbabrálta egy híresség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo le is döbbent, mivel öt éve ugyanez a kódja, de egy bűvésznek sikerült feltörnie.

Szabó Gábor, vagy ahogy az egész ország ismeri, Pumped Gabo a Balaton Soundos tánca miatt lett híres. Már nagyon várja, hogy újra elkezdődjön a fesztiválszezon így a koronavírus-járvány után.

Gabi Sokszor feltűnt a tévében, de a többség Magyarországon a Pumpedék című trash-reality miatt ismerheti, ami két évadot ért meg az RTL Spike-on, de a celeb szerepelt a Varsó Shore című műsorban is.

Szóval Pumped Gabo már külföldön is feltűnt reality műsorokban, és igyekszik kihasználni minden lehetőséget. Legutóbb The Challenge című showban láthatták a nézők, ami az MTV nemzetközi hálózatán fut. Roppant népszerű, mivel már a 37-ik évadnál tart.

A magyar hírességnek lehet a buli és az edzés az élete, de az utóbbi időben elkezdett komolyabb dolgokkal is foglalkozni. Igazán a szívügye lett a környezetvédelem, ami a fiatalabb rajongóinak nagyon bejön.

Gabo nem rég az Instagramon vesztette el a fejét, amikor az egyik követője felhívta rá a figyelmét, hogy a túl sok szoláriumozás káros lehet, és az egyik barátja emiatt kapott melanomát. Erről a betegségről ide kattintva tudhattok meg többet.

„Figyelj már, én nagyon sajnálom a barátodat, de én erre k*rvára nem voltam most kíváncsi! Lehoztál az életről, fölb*sztad az agyamat...A hátam közepére nem kívánom az ilyen történeteket, hagyjatok már az ilyenekkel!”

- mondta az Instagram történetében Gabo, akit eléggé kiakasztott a melanoma gondolata.

Hamarosan érkezik egy olyan videó is, amiben Danny Blue és Pumped Gabo közösen szerepelnek. Utóbbi meg is jegyezte, hogy a bűvészt börtönbe kellene zárni, mert már öt éve ugyanaz a telefonjának a kódja, de Danny Bluenak sikerült kitalálnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás