promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kettős élet? - Harry herceg visszatért a régi szokásokhoz, a nőkhöz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új nők felé kacsingat?

Míg Meghan Markle politikusi és életmódguru karrierjéről gondoskodik, Harry hercegnek sok ideje marad önmagára. Ám a családjától távol lévő királyi sarj nem egyedül tölti ezeket a magányos perceket, hanem más nők társaságában.

„Harry számára áldás, amikor ki tud szakadni a mindennapi otthoni életéből. Meghan nélkül szabadnak érzi magát, és azt csinál, amit akar”

– állítja egy bennfentes.

Nem is fogja vissza magát. Flörtölt Riley Ganzi pólójátékossal az Aspen Valley Polo Club jótékonysági pólómérkőzésén Coloradóban. Egy másik alkalommal boldog volt, hogy az ismerősével, az argentin Delfina Blaquier-rel találkozhatott. Nem csoda, hiszen ők ketten ezeréve ismerik egymást, közeli barátságban volt Harry herceggel, mielőtt Meghan beépett volna az életébe.

„Riley okos, tehetséges és vicces, és Delfina is egyszerűen gyönyörű. Pontosan az a fajta nő, akikre Harry mindig is érzékeny volt”

– tette hozzá a forrás.

Amikor Harry Meghan Markle nélkül jelenik meg valahol, úgy viselkedik, mintha még mindig szingli lenne!

„Mindig őszinte volt Meghannel. Ismeri az összes bulikról és egyéjszakás kalandokról szóló történetét. Megígérte neki, hogy ezeknek a napoknak vége lesz, de a hercegné még mindig attól tartott, hogy a régi Harry felbukkanhat.”

Egy ismerőse szerint Harry herceg mindig is bulizós volt, és csak időkérdése volt, hogy mikor un bele a házasságba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás