promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág és VV Dani kapcsolata csak az erotikára épült? – Most kiderült miért ment szét a legendás páros
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók alapból azt mondták, hogy VV Virág és VV Dani hamar szakítani fognak. Hát, ebben bizony tévedtek.

Bátran kimondhatjuk, hogy a Való Világ 10 legérdekesebb és legaktívabb párja mindenképpen VV Virág és VV Dani volt. Láthattunk tőlük bőven konfliktust, na meg szeretkezést. Mindketten kiestek a játékból a finálé előtt, de így is történelmet írtak, mivel ők hancúroztak a legtöbbet a képernyőn.

A végére már teljesen ki tudták zárni a kamerákat, a nézők pedig láthattak mindent. Anno amikor megcsináltuk erről a válogatást, egyszerűen két részre kellett bontanunk, annyi volt az akció a képernyőn.

Mindketten kiestek a játékból a finálé előtt, és aztán olyan dolog történt, amire senki sem számított. A rajongók mind arra tippeltek, hogy amint VV Virág és VV Dani kiteszi a lábát Való Világ villájából szakítani fognak egymással.

Nem így történt, és a páros elég sokáig együtt maradt. A szerelmi életükkel az ágyban biztosan nem volt probléma, de azon kívül igen.

VV Virág nem olyan rég az Ébredj velünk stúdiójában beszélt őszintén arról, hogy VV Dani elnyomta őt.

„Mindenben megnyilvánult ez. A csajokkal nem járkálhattam el, be voltam szabályozva. (…) Szeretnék élni, szeretném építeni önmagamat. 20 éves vagyok még csak, ráérek”

- mondta VV Virág, aki nem cáfolta, hogy VV Dani már úgy volt vele, hogy gyereket szeretne és egy szorosabb viszonyt.

Az is nehezítette a kapcsolatukat, hogy VV Virág és VV Dani családja abszolút nem jött ki jól egymással. Ebből olyan nézeteltérés lett, hogy előbbi nem is tartotta már a kapcsolatot az édesanyjával, és nem karácsonyozott otthon. A szakítás végül közös döntés volt, aminek talán Virág családja örül a legjobban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás