promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor már menekül otthonról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi férje kamerák előtt vallotta be, hogy menekül otthonról.

Április 11-én visszatért a TV2 egyik legsikeresebb műsora, a Szerencsekerék, aminek már az első adásában történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi. Ugyanis a végjátékot játszó Gábornál nem lehetett egyértelműen eldönteni, hogy még időben mondta-e be a helyes megfejtést, vagy sem. Végül a videóbíró mondott ítéletet.

A keddi adás sztárvendége Krausz Gábor volt, aki két olyan ellenfelet kapott maga mellé, akik szintén szakácsként dolgoznak. Tóth Gabi férje nagyon sok érdekes történetet mondott el az adásban, többek között elmesélte azt is, amikor Amerikában bilincsbe verték őt a rendőrök, és fogdába zárták.

Gábor nem titkolta, hogy jól esett egy kicsit eljönnie otthonról, hiszen nagyon nehéz időszakon mennek keresztül a feleségével és a két éves kislányukkal.

„Nyilván te is átérezted ezt az időszakot, ilyenkor sokszor jobb távol lenni. Ezért is vagyok most itt”

- magyarázta a műsorvezetőnek a sztárséf.

Gábor végül nem jutott be a fináléba, azonban így sem távozott üres kézzel, hiszen két értékes tárgynyereményt vihetett haza. A döntőbe jutott Tamás később annyira leblokkolt a végjátékban, hogy egy betűt sem tudott kitalálni az utolsó feladványban. A játékos végül pénz nélkül távozott.

[[v3]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás