promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Egy jellemtelen, hazug ember!” - keményen nekimentek Tóth Gabinak, így még sose alázták meg az énekesnőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Osváth Zsolt kitálalt Tóth Gabiról, pillanatok alatt kirobbant a botrány.

Nagyon sokan nézik az egykori Való Világ játékos, Osváth Zsolt videóit a ZSHOW time nevű YouTube csatornán, ami már több mint 200 ezer feliratkozóval rendelkezik. A híresség rengeteg különböző témát szokott érinteni, és mindig fájdalmasan őszintén osztja meg a követőkkel a félelmet nem ismerő véleményét – most is így tett Tóth Gabival kapcsolatban, akinek elég durván nekiment, miután óriásit csalódott benne.

Tóth Gabi többször is botrányba keveredett az utóbbi hónapokban, ugyanis rengetegen támadták őt amiatt, hogy „hirtelen” külsőre és zeneileg is erőteljesen magyaros stílusra váltott, ráadásul bizonyos szinten politikailag is szerepet vállalt.

Osváth Zsolt most arról beszélt a legutóbbi videójában, hogy szerinte Tóth Gabi csúnyán megvezette őt és hazudott neki, mivel állítólag privátban azt mondta, hogy ő nem akar belefolyni a politikába, majd utána mégis a legnagyobb politikai rendezvényeken lépett fel – sőt, a youtuber konkrétan azzal vádolta meg az énekesnőt, hogy csak a pénzért vállalta fel a politikai hovatartozását, közben pedig folyton hamisan sajnáltatja magát a támadások miatt.

A videós ezek után jellemtelennek, hazugnak, gerinctelen érdekembernek és egyebek között ostobának nevezte az Tóth Gabit, vagyis elég kemény jelzőkkel illette a hírességet, miután átverve, kihasználva érezte magát. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi lesz a következménye Osváth Zsolt „kitálalásának”, de az biztos, hogy erre rengetegen felkapták a fejüket – akár egyetértenek vele, akár nem.

Itt lehet megtekinteni a teljes, máris nagy port kavaró videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás