promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi olyan fotót posztolt, amit minden rajongó megkönnyezett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi és a férje, Simon Vilmos a legnagyobb nehézségekben is kitartanak egymás mellett.

Rúzsa Magdi gyermekei február elsején jöttek a világra, hála égnek teljesen egészségesen. Két fiú és egy lány a felállás, név szerint: Zalán, Keve, és Lujza.

Még akkor sincs könnyű dolga egy leendő anyukának, ha ikreket vár, de a hármas ikrek teljesen más tészta. Természetesen Magdi se bízta a véletlenre a dolgot, és már tavaly december végén befeküdt a kórházba, hogy orvosi felügyelet mellett a legnagyobb biztonságban érezhesse magát. Utána több mint 20 napot kellett bent töltenie a gyerekekkel a szülés után, de aztán hazamehetett a boldog család.

Szép lassan kezdik kitapasztalni, hogy milyen az élet három babával, de hát mindenki sejtheti, hogy egyáltalán nem könnyű.

Magdi a gyerekek mellett újra dolgozik, és finomítgatja az új szerzeményeit, szóval nem szorítja háttérbe a kreativitását sem.

Az énekesnő elég ritkán beszél a párjáról, de néhány esetben kivételt szokott tenni. Nem rég Magdi arról számolt be a közösségi médiában, hogy 11 éve volt, amikor megismerte a férjét.

„Hét év után összeházasodtunk, közben szülők lettünk. Hihetetlen ez az egész utazás. Ez az eddigi legszebb évfordulónk, mert már igazán van mit ünnepelni”

- fűzte hozzá a fotóhoz Rúzsa Magdi.

Ahogy láthatjátok a kép még akkor készült, amikor összekötötték az életüket. Az énekesnő mindig is úgy látta, hogy férjével jóban-rosszban kiegészítik egymást, így a boldogságuk abszolút nem tud megkopni.

Most már nagycsaládként igyekeznek átjutni minden akadályon. Kimondhatjuk, hogy Rúzsa Magdi talán még sosem volt boldogabb. A rajongóktól természetesen megint rengeteg pozitív visszajelzést kapott a fotó miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás