promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Mádai Vivien: ezért hagyta ott a TV2-t
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mádai Vivien megtörte a csendet, végre elmondta, miért lépett le a TV2-től.

Sokakat megdöbbentett a hír, hogy Mádai Vivien 5 év után otthagyja a TV2-t. A műsorvezető 2017-ben csatlakozott a Mokka című reggeli műsor stábjához, de nemsokára Iszak Eszter fogja átvenni a helyét.

Mádai Vivien mind ez idáig hallgatott a távozásának okáról, de vasárnap reggel a közösségi oldalán tálalt ki.

„Aki ismer, tudja rólam, hogy az egyik legfontosabb eszmém, hogy ha kapok valamit, azt tisztelettel, szeretettel fogadom, de talán a legfontosabb, hogy mindig megbecsülöm. Életem egy fontos és meghatározó szakasza volt a TV2-es és Mokkás időszak, de nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy itt az ideje a változásnak. Sok álmatlan éjszaka és rágódás, mínusz 3 lerágott köröm után végül elérkezett a pillanat, hogy egy új fejezetet nyissak az életemben”

- fogalmazott Vivien, aki most végre kipróbálhatja, hogy milyen érzés hétköznap reggel 6:30-ig aludni.

A csinos műsorvezető éppen ezen a napon ünnepli a születésnapját, elmondása szerint az ember ilyenkor hajlamos összegezni az elmúlt egy évet. Vivien úgy fogalmazott, hogy a TV2-nél vált igazán felnőtté.

„Itt nem csak feladatot, fantasztikus kollégákat, de barátokat és olyan élményeket is kaptam, amelyeket egész életemben viszek majd magammal. Ezúton szeretném megköszönni a médiában dolgozó minden újságíró kollégának is, hogy a rengeteg váratlan fordulatot az életemben a körülményekhez képest mindig elnézően és tisztelettel kezelték”

- zárta sorait Mádai Vivien.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás