promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edinának nagyobb mellei lesznek? Arról is mesélt, hogy G.w.M miatt elítéli-e az édesanyja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina egy nagyon őszinte kérdezz-felelek játékba ment bele Instagramon. Azt is elárulta, hogy örül-e Csuti legújabb kapcsolatának.

A bulvármédiában anno szinte mindenki Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. Azt hitték az emberek, hogy ez lesz a nagy bombahír, de Kulcsár Edina emelte a tétet, és bejelentette, hogy már új párja van G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

Kulcsár Edina és Csuti igyekeznek jóban maradni a gyerekek miatt. Ezt sokban segítheti az, hogy már Csuti is új párt talált magának, így úgy néz ki, hogy tovább tudott lépni, persze G.w.M és ő továbbra sem lesznek puszipajtások.

Kulcsár Edina a 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában igyekezett minden rajongói kérdésre válaszolni. Itt mondta el azt is, hogy ha nem ismeri meg G.w.M-et, akkor is szétmentek volna Csutival, szóval ez már akkor eldőlt a fejében.

Az is merész kérdés volt az egyik rajongótól, hogy Edinát elítélte-e az édesanyja, amikor beleugrott egy új kapcsolatba rögtön Csuti után.

„Ha valakit feltétül nélkül szeretnek a szülei, akkor nem foglalkoznak a gyermekük boldogságának a körülményeivel. Akkor csak szimplán az a fontos, hogy boldog”

- írta Edina.

A celeb nem foglalkozik különösebben Csuti új kapcsolatával, egyszerűen örült neki, és bízott benne, hogy az exe is ilyen hamar talál valakit. Persze Csuti és Gina még nagyon a kapcsolatuk elején járnak, szóval később derül ki, hogy hosszú távon mi lesz belőle. A madridi randevú azért elég tüzes lehetett, ha utána az üzletember azonnal megmutatta a párját interneten, miután bejelentette reggel a tévében, hogy van valakije.

Kulcsár Edinát a mellplasztikáról is kérdezték, és elmondta, hogy egyáltalán nem ítéli el.

„Pont mostanság kezdtem kicsit komolyabban elgondolkozni rajta. Mindig eljátszottam a gondolattal, de aztán azt mondtam, hogy jó nekem az, amit kaptam”

- mondta a celeb a témáról. Szerinte el kell mennie mindenkinek egy konzultációra, és ha ott megvan az elhatározás, akkor meg kell csinálni. Ő is ezt fogja majd tenni.

[[vid1]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás