promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina fel akarta bosszantani az exét? - A követőit sikerült
Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edinát megint nem kímélték a hozzászólók.

Legújabb esküvői ruhás fotójával sikerült magára haragítania a kövezőit, aminek a komment szekciójában kicsit elszabadultak az indulatok.

Mióta Kulcsár Edina szakított Csutival, és összejött G.w.M-mel nem tud olyat tenni, amivel ne keltene indulatokat az emberekben. Az új fotója sokak szerint félrevezető, és csak azért készült, hogy hergelje az exeket.

„Máskor mindig a képhez írod, hogy melyik fotózáson készült és melyik márkát/szponzort viseled. Most DIREKT provokálod az embereket beleértve az EXEKET is, és még neked van >>gyönyörű lelkivilágod<<”

- írta az egyik követője a képhez.

Igaz, ami igaz, Edina semmiféle megjegyzést nem fűzött a képhez, így ugyanúgy lehet valódi vagy akár egy fotózás része is, ezzel persze, azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy máris összeköti-e az életét új párjával.

Kulcsár Edina sem hagyta szó nélkül a támadást:

„Máskor...A bántás cunami előtti időszakban. Változnak az idők. Már a munkában sem ugyanazon az útvonalon megyek és még sorolhatnám. Miért kéne mindent ugyanúgy csinálnom? Ha neked egy fotó provokálásnak minősül, minden kiírás nélkül, az csak rólad árulkodik. Nem én foglalkozom a médiával, sem pedig az exemmel, hanem az emberek. Én csak élem az életem!”

Ennyivel nem úszta meg, mert mások is hasonlóan gondolkoztak, mint az első hozzászóló:

„Nem a képét ítélem meg, hanem azt, hogy Edina direkt kelti a feszültséget a követői között. Pl. ez a kép holnap már az új esküvőjükről fog szólni, hogy hamarosan G.w.M és Edina esküvőre készül. Aztán meg jön az a leírás, hogy a sajtó kiforgatja az ő szavait, hát, élni is tudni kell. De aztán ne nyafogjon, hogy a világ bántja őt…”

- szól egy másik komment.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás