promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly herceg átlépett egy határt?
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erzsébet királynő megharagudhatott a trónörökösre. 

Károly herceg feladatai kezdenek komolyodni. Édesapja, Fülöp herceg tavalyi halála óta II. Erzsébet királynő megbízásából egyre fontosabb feladatokat vállal el. 

De Károly nemcsak az édesanyjától vesz át egyre több feladatot. Időközben a családon belül is fontos szerepet töltött be. Fiával, Vilmos herceggel együtt állítólag lázasan dolgozik azon, hogy miként akarják mindketten átformálni a monarchiát a királynő utáni korszakban.

A két trónörökös szavának is nagy súlya van a királynénál – legalábbis eddig ezt lehetett hinni. De a királynő döntése, hogy megszégyenült fia, András herceg kísérje a néhai férje emlékünnepségére, kérdéseket vetett fel.

Károly és Vilmos állítólag nem örült a királynő döntésének. Eddig csak találgatni lehetett, de most egy bennfentes megerősítette, hogy Károly ellene volt, hogy a testvére kísérje a királynőt a templomba. Mi több, állítólag aktívan ellenezte anyja döntését, ami Erzsébet királynőnek ez egyáltalán nem tetszett.

„Erzsébetet zavarja Károly, amiért kifejtette véleményét egy olyan kérdésben, amihez nincs köze”

– árulta el a forrás.

A királynőnek nincs szüksége fiára, hogy megmondja neki, hogyan kezelje a botrányt – tette hozzá a bennfentes.

Eközben már pletykák keringenek arról is, hogy a Cambridge-ék esetleg Windsorba költöznek, hogy ne legyen túl nagy befolyása Andrásnak a királynőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás