promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiteregetnék Will Smith és a felesége intim titkait?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jada Pinkett Smith egyik kalandja könyvet akar írni a románcukról.

Will Smith úgy tűnik, hogy egy nyugodt napot sem kap az Oscaron elcsattant pofon után. Most viszont neki vittek be egyet, még hozzá a felesége egyik kalandja akar kitálalni. A férfi ugyanis arra készül, hogy aláírjon egy könyvszerződést, amiben részletezi az együtt töltött időt.

A színész és a felesége köztudottan nyitott kapcsolatban élnek, így maga az információ, hogy Jada mással is lefeküdt annyira nem üthette szíven Will Smith-t, de az intim titkaik kiteregetése már annál inkább.

A 29 éves August Alsina és az 50 éves Jada Pinkett Smith már korábban megerősítették, hogy viszonyuk volt, de a férfi a részletekbe is bele fog menni.

Egy forrás a következőket mondta:

„August egy nagy pénzű könyvszerződés aláírására készül, amely ismerteti a Jadával való romantikus kapcsolatát… Részletesen bemutatja a kapcsolatukat, és arról is beszél, hogyan töltötte az idejét a Will tulajdonában lévő otthonokban, amikor a színész távol volt a forgatások miatt.”

A történetért állítólag versengenek a kiadók, így pontosan nem dőlt el, hogy mikor érkezhet a könyv, amiben még egyéb dolgokat is el akar árulni a személyes életéről és a karrierjéről.

Az énekes korábban így nyilatkozott Jada Pinkett Smith-ről:

„Őszintén és igazán, nagyon mélyen szerettem, és rengeteg szeretetem van iránta. Ennek szenteltem magam, teljesen odaadtam magam neki. Olyannyira, hogy most azonnal meghalhatnék, és tudnám, hogy valóban odaadtam magam valakinek.”

August ragaszkodott hozzá, hogy Will Smith áldását adta a kapcsolatra, de Jada tagadta ezt. Ő azt állította, hogy amikor együtt volt a zenésszel, Will Smith-szel éppen külön voltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás