promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vavra Bence külföldön folytatja?
Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vavra Bencét Malek Miklós karolta fel, még nemzetközi karrierje is lehet.

Az énekes karrierje végre beindulni látszik a Sztárban Sztárnak köszönhetően. A show-műsor 8. évadának nyertese a győzelem óta is keményen dolgozik új dalain. Az első jövő héten debütál Így volt szép címmel.

Vavra Bence új dala magyarul készül, de a külföldi karrier is a céljai között van, ami most akár lehetségessé is vált. Malek Miklós karolta fel, és egy holland kiadó is érdeklődik utána. Az X-Faktor egykori mentora évek óra tehetséges magyar zenészeket keres, akik a nemzetközi piacon is megállnák a helyüket.

„A Noord Records nevű holland kiadóval – amelynek van magyar vonatkozása is – már dolgoztam a múltban, és közös álmunk, hogy találjunk egy olyan magyar előadót, aki nemzetközileg is kompatibilis, és híd lehet a magyar zene és a nemzetközi világ között úgy, hogy mindkettőből megőrzi a pozitívumokat. Már több emberre felhívtam a figyelmüket, amikor egyszer csak felmerült Bence neve egy YouTube-videó kapcsán. A felvételen élőben énekelt, és pont az volt a jó benne, hogy nem volt benne semmi sallang vagy trükk, ezáltal átjött az egyénisége és az, amitől különleges. Úgy éreztük, vele érdemes lenne belefogni valamibe”

 – nyilatkozta Malek Miklós.

Végül el is kezdték a közös munkát, több dal is született, amiket Bence szerzett, aki megosztotta azt is, hogy tavaly nyár végén kezdődött a külföldi kaland. A Sztárban Sztár miatt viszont itthon is felkapottabb lett, ezért készült el a magyar nyelvű dal is.

„Ha ritmikáról beszélünk, a magyar nyelv pont ellenkezően hangsúlyoz, mint az angol. Bence mégis úgy tudja előadni magyarul is a dalokat, hogy az kompatibilis marad a nyugati popzenével. Ez nagyon érdekes, korábban ilyet nem tapasztaltam. Nem tudom, hogy csinálja, ha tudnám, már alkalmaztam volna. Valahogy úgy csomagolja be ösztönösen az egészet, hogy egy magyar dalnál is azt érzem, lehetne akár amerikai is”

– mondta Malek Miklós, aki nem győzte dicsérni Vavra Bencét.

Az énekes elárulta, hogy hiába vágyódik külföldi karrier után, azért azt nem tudná elképzelni, hogy hosszú időre egy másik országba költözzön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás