promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi ágyba bújva mutatta meg piciny bugyiját, de úgy, ahogy még sosem láthattuk
Borítókép:  TV2 Sztárban Sztár 4 évad sajtótájékoztató a Mystery Hotelben/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha nagyon koncentrálsz és fókuszálsz, akkor még azt is leolvashatod róla, hogy mi van ráírva.

Az elmúlt napokban sorra érkeztek a szexi képek az egyik legkedveltebb magyar énekesnő, Tóth Andi közösségi oldalára.  A bevállalós fotókon mostanában egyre többször akad egy-egy közös pont, méghozzá az, hogy a Dancing with The Stars második szériájának győztese megmutatja a bugyiját. Már korábban, a legújabb klipjében, a Desh-sel készült a tedalod-ban is nagyon beválallós helyzetekben tűnik fel az énekesnő.

Tóth Andi az új képére rengeteg pozitív kommentet kapott, sokan pedig igazi lájk- és szívcunamival mondták el véleményüket. A szokványos gyönyörű vagy és szépséges Andi állandó jelzők és bókok mellett most olyan kommentek is előkerültek, amelyben egyenesen szexi istennőnek titulálják Tóth Andit.

És ha lemaradtatok volna, az elmúlt napokban is rengeteg szexi fotó érkezett Andiról. Korábban ugyanis a gyönyörű énekesnő most egy elképesztően szexi és bevállalós képet tett fel az internetre, amelyen egy hófehér bugyiban van a képen, illetve izmos hasát is megmutatta a rajongóinak, amely rövid idő alatt rengeteg lájkot zsebelt be. Korábban egy Insta Storyban szexizett Tóth Andi, ezt pedig IDE kattintva nézhetitek meg.

Az új képe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás