promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel vége? Harry herceg és Meghan Markle olyan dolgot tettek, amellyel már túl messzire mehettek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokakat magukra haragítottak.

Az elmúlt pár napban a brit sajtó attól volt hangos, hogy a korábban a családnak rengeteg fejfájást és presztízsveszteséget okozó András herceg – aki majdnem komoly peres ügybe keveredett, ha nincs a peren kívüli megegyezés – nagyon előtérbe helyezte magát a tavaly elhunyt Fülöp herceg megemlékezési ceremóniáján. A család azt gondolta volna, hogy András majd a ceremónián egy kicsit a háttérbe húzódik, de nem így történt, és ez sokkolta őket.

Ám nemcsak ez volt a ceremónia pikantériája, hanem az is, hogy a család életéből viharosan és nagyon hangosan távozó pár, Meghan Markle és Harry herceg nem vett részt a megemlékezésen. Ezt korábban azzal indokolták, hogy nem éreznék magukat biztonságban Nagy-Britanniában. II. Erzsébetnek pedig az újságok beszámolói és szakértők megszólalásai alapján ez egy nagyon fájó pont volt.

Ám most kiderült, hogy Meghan és Harry még távolról sem tett meg mindent annak érdekében, hogy legalább szimbolikusan segítsenek a gyász feldolgozásában őfelségének. Nem küldtek sem megemlékező üzenetet, de még az egyik közösségi oldalukra sem posztoltak semmit, sőt, még virágot sem küldtek a ceremóniára.

Persze csak találgatni lehet, hogy miért történik mindez, de ezt a brit újságok rendszeresen meg is teszik. Meghan és Harry állítólag azért is neheztel, mivel tavaly Fülöp halálhírét a rendőrség közölte velük, és nem a család. A brit lapok arról cikkeznek, hogy Meghan Markle és Harry herceg népszerűsége folyamatosan esik a monarchia területein. Ingrid Seward királyi szakértő a The Mirrornak pedig úgy nyilatkozott:

„A kegyetlen igazság az, hogy nem akartak részt venni a megemlékezésen.”

(via Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás