promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Ferenczi Kamilla szexvideója, amit volt párja hozott nyilvánosságra az X-faktor versenyzőjéről
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-faktor versenyzője, Ferenczi Kamilla szexvideóját volt párja rakta ki, hogy bosszút álljon egykori szerelmén.

Kellemetlen helyzetbe került az X-faktor 10. évadának aranytorkú versenyzője, Ferenczi Kamilla. A 22 éves, fiatal énekesnőről nemrég kikerült az internetre egy erotikus videó, ami még 5 évvel ezelőtt készült. Mint kiderült, a szexvideót Kamilla régi szerelme hozta nyilvánosságra, hogy ezzel is bosszút álljon egykori párján.

Kamilla úgy döntött, kamera elé áll, és a Fókusznak beszélt a videó keletkezéséről, és a most kialakult botrányról. Az énekesnő elmondása szerint a videót már korábban is közzétette a volt barátja, de mivel akkor még nem volt ismert, nem is kavart nagy port. Azonban az X-faktor után a fiú újra bosszúhadjáratot indított Kamilla ellen, és most el is érte vele a célját, hiszen egyre több emberhez jut el a felvétel.

Kamilla úgy fogalmazott, fogalma sem volt róla, hogy a barátja felvételeket készít róla, ugyanis tudatmódosító szerek hatása alatt állt akkor.

„Már azon gondolkodtam, hogy lehet ezen az egészen továbblépni. Úgy láttam a leghelyesebb döntés az, ha én állok mindenki elé és én mondom el és nem félek azoktól a kommentektől, akik csak tönkre szeretnének tenni”

- mondta Kamilla.

Végül a rendőrséget is bevonták az ügybe, miután egyértelművé vált: nem csak néhányan láthatták a korhatáros felvételt, hanem különböző csoportokba bekerülve sokkal többen, mint azt személyesen kontrollálhatnák. 

Mivel a szexvideó különböző csoportokba is bekerült, ezért a család a rendőrséget is bevonta már az ügybe. A Kamillával készült riportot az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás