promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith pofonja felkelthette a földönkívüliek figyelmét – Erről tényleg egy szakértő beszélt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Rock valószínűleg örülhet, hogy nem akkora pofont kapott, mint a Függetlenség napjában a földönkívüli.

Hihetetlen, de Will Smith Oscar-gálás pofonja még mindig lázban tartja az embereket. Persze ez nem is csoda, mivel ritkán fordul elő olyan, hogy egy színész felmegy bemosni egyet az egyik házigazdának, ebben az esetben Chris Rocknak. Ha mondjuk Amy Schumer kezd el viccelődni a feleségével, akkor a színész lehet nem megy fel a színpadra is üti pofon.

Az ügyről már rengeteg minden derült ki az utóbbi időben. Például a szervezők már azelőtt ki akarták dobni Smitht a gáláról, mielőtt átvette volna az Oscar-díját. Igazából ezt érdekes módon Chris Rocknak köszönheti, aki jelezte, hogy ne távolítsák el a színészt, mert nem akar nagyobb botrányt ebből.

Smith gyakorlatilag úgy kapja majd a nyakába a szankciókat mint Putyin a nyugattól ebben a háborús időben. A Netflix is kezd elhatárolódni tőle, míg a színész lemondott a filmakadémiai tagságáról. Igazából ez egy jó döntés volt, mert egy idő után úgyis kirakták volna.

Valószínűleg azt meg fogja úszni, hogy elvegyék az Oscar-díját, mert ezzel valamennyire a film készítőit is büntetnék, amit nem szeretnének.

Smith pofonját már szinte mindenhogy kibeszélték, de hihetetlen, hogy ebbe z vitába egy híres UFO-szakértő is beszállt.

Nick Pope szerint ha a földönkívüliek figyelnek minket, akkor igazán úgy gondolhatnak Will Smithre, mint a Föld védelmezőjére, már ha látták a Men in Black vagy a Függetlenség napja című filmeket. Ha az idegenek nincsenek tisztában a fikció fogalmával, akkor a színész ereje elrettentő lehet a számukra, aki még egy embert is felpofoz a színpadon következmények nélkül.

„Ha a földönkívüliek figyelik a Földet – akár a feltörekvő civilizációk tudományos tanulmányozásának részeként, akár felderítésként, egy idegen inváziót megelőzően –, akkor a televíziós adásainkból sok információt szereznek rólunk”

- nyilatkozta a Mirrornak a brit kormány egykori UFO-nyomozója.

Az eszmefuttatása kicsit kacifántos, mivel nehéz elképzelni, hogy ha ilyen fejlett technikával rendelkeznek, akkor ne tudják leszűrni az elméjükkel, hogy Smith csak egy színész. Ha azonban tényleg nem tudják mi az a fikció, akkor eléggé félhetnek Will Smithtől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás