promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően néz ki lila bugyiban a 44 éves, szexi magyar műsorvezetőnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy tetőteraszon vetkőzött neki a szőke szépség.

Sándor Orsi kétgyermekes anyukaként, 40 fölött is fantasztikus formában van. A modell-műsorvezető folyamatosan pörög, rengeteg kreatív ötlettel és stílustippel látja el követőit a közösségi oldalain. A könnyen és olcsón kivitelezhető, divattal és otthonnal kapcsolatos tanácsait egy blogban is összegyűjti.

A testnevelés-rekreáció szakos tanár végzettséggel is rendelkező szőke szépség a szabadidejében rendszeresen sportol, így nem kell azon gondolkoznunk, mi tartja őt karban a negyedik ikszben járva is.

Orsi legutóbb egy olyan képsorozatot tett ki az Instagram-oldalára, amelytől elakadt a lélegzetünk. Egy tetőteraszon pózolt lila bugyiban és melltartóban, teljesen kitárulkozva, mégis ízlésesen mutatva meg bombasztikus alakját. Éppen egy olyan április napon kerültek ki a képek, amikor esett a hó, és fagypont köré esett a hőmérséklet, ezért a műsorvezetőnő magyarázatra is kényszerült.

„Szerencsére nem ma kellett ebben a csodás fehérneműben állnom a tetőn, hanem kedden, 23 fokban. A tavaszi kollekcióból nekem ez a halvány lila a kedvencem. Ha nálad sem csak fehér színű a fehérnemű, válogass a könnyed pasztell árnyalatokból, míg visszatér a tavasz”

– tanácsolta követőinek. A kommentelőktől millió dicséretet kapott, bár valaki megjegyezte, hogy az üzletben szintén felpróbálta ezt a színt, de végül nem vette meg, mert hihetetlenül átlátszó, vagyis munkahelyre nem lehet felvenni.

Orsi a saját bevallása szerint a hétköznapokon inkább „fiús csaj”, szereti a laza, könnyed, kényelmes, sportos ruhákat. Farmer-baseballsapka-sportcipő kombinációban is megmutatta magát, és úgy sem találhatunk benne kivetnivalót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás