promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina mehet a levesbe – Csuti megtette a nagy bejelentést
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még nagyon az elején jár a kapcsolatuk, szóval Csuti nem akart belemenni a húzósabb részletekbe.

A bulvármédiában anno szinte mindenki Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. A hír akkor robbant még nagyobbat, amikor kiderült, hogy előbbi már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

Csutit nyilván teljesen kiborította a dolog, aztán nem lehetett könnyű rájönnie, és persze feldolgoznia, hogy élete nagy szerelme, a gyermekei anyja már mást szeret.

A vállalkozó kicsit nehezen, de magához tudott térni. Elkezdte kitisztítani az elméjét, és ebben nagyon sokat segített az is, hogy belevetette magát az edzésekbe. Amikor kiposztolt egy félmeztelen fotót, akkor a női rajongói el voltak ájulva.

Rengeteg hozzászóló írta is, hogy nem értik Kulcsár Edinát miért cserélte le a párját, sőt, fel is ajánlkoztak a vállalkozónak, hogy velük bátran randizhat. Az benne volt a levegőben, hogy ha Csuti lélekben továbblép, akkor nem lesz sokáig szingli.

Az üzletember nem olyan rég az RTL Klub Reggeli című műsorában járt, ahol megtette a nagy bejelentést, hogy nincsen egyedül. Szabó Zsófinak azonnal felcsillant a szeme, és megpróbálta minél több dologról kifaggatni Csutit.

Annyi derült ki, hogy nem szőke, nem is barna, ráadásul nem celeb, mint Kulcsár Edina új párja esetében, hanem civil. Csuti azt is őszintén elmondta, hogy Madirdban már kézen fogva sétáltak, de a kapcsolatuk még nagyon az elején jár.

Tehát még ne jelentsük ki 100 százalékosan, hogy Csutinak új párja van, de van egy hölgy, akivel ismerkedési fázisban vannak, és akivel eltöltött három napot Madridban. Mondjuk ez azért nem semmi.

Frissítés: Csuti nem várt tovább és késő megmutatta a barátnőjét Instargramon. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás