promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi szőke szépség – így néz ki Kautzky Armand lánya, aki nagy döntést hozott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kautzky Lucia még csak 18 éves, de úgy döntött, hogy önállóan akarja megtapasztalni az élet nehézségeit.

Valószínűleg Kautzky Armand hangját mindenki hallotta már szinte Magyarországon, még úgy is, ha a színész nevét nem hallotta. Kautzky anno még a Mafilm Audio Kft. műtermében árult el érdekességeket a szinkronszerepeiről.

„A nevem Bond. James Bond!”

Már ezt olvasva is a fejünkben halljuk, ahogyan a művész Pierce Brosnant szinkronizálja.

Kautzky olyan híres színészeket szinkronizált már, mint Richard Dean Anderson, Ralph Fiennes, Tom Cruise, vagy John Malkovich.

A színész mondhatni kivárt, mivel 35 éves korában találta meg élete szerelmét. Ekkor feleségül vette a párját, Adriennt, aki két gyermekkel ajándékozta meg: 2001-ben a fiukkal, Armanndal, 2003-ban lányukkal, Luciával. 

A színművész mind a két gyerekével igyekszik olyan kapcsolatot ápolni, hogy tudja, neki bármit elmondhatnak, és bármiben számíthatnak rá.

A húsz éves Armand még otthon van, de a 18 éves Lucia mégis úgy döntött, hogy egyedül szeretne boldogulni az életben. Persze ehhez még szüksége van szülői segítségre.

„Éppen 18 éves lett, amikor elmondta, szeretne önállóan élni, de az én döntésem volt, hogy ezt finanszírozom-e neki. Ebben az időben még csak látszat önállóságról beszélhetünk, mert bár egyedül süti magának a rántottát, a tojást hozzá én veszem meg. Még csak gimnazista, ezért nem tudna fenntartani egy önálló háztartást, de mégis úgy döntöttem, hogy ha megengedhetem, hogy segítem őt, próbáljuk ki. Nézzük meg, hogyan boldogul 18 és fél évesen. Kicsit azt is reméltem ettől, hogy a távolság és a hiány még szorosabbá fűzi majd a kettőnk kapcsolatát”

- mesélte a színész a Ridikül műsorában.

A művész egyáltalán nem szigorú apa, és jóban rosszban a gyerekei mellett áll. Ő is tudja, hogy egyszer ki kell repülniük a családi fészekből, de hát ez egy nagyon nehéz pillanat.

A Best Magazin fotóján meg is tudjuk mutatni nektek, hogyan néz ki Kautzky Armand, a szőke szépség Lucia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás