promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi inkább egy női sztárral randizna, ha már a pasik között nem találja az igazit - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki össze akarta hozni Tóth Andit és Andrei Mangrát, de a Sztárban Sztár egyik zsűrije tett róla, hogy egy másik pletyka keljen szárnyra.

Tóth Andi és a táncpartnere, Andrei Mangra neve azóta pörög a sajtóban, amióta feltűntek a Dancing with the Stars második évadában, amit remek teljesítménnyel meg is nyertek.

Az énekesnő rajongói minden nap átnézték a híreket, mert azt szerették volna, hogy Andi és Andrei összejöjjenek. Ez nagyon adták a lovat a bulvársajtó alá, hogy a legkisebb rezdüléseiket is figyeljék, de legbelül ők is tudták, hogy Andrei és Tóth Andi csak barátok lesznek.

Persze azért tegyük hozzá, hogy ez nem volt mindig ennyire egyértelmű. Hányszor láttuk már, hogy a barátságból egyszer szerelem lesz a hírességek között.

Lékai-Kiss Ramóna tett róla, hogy most egy teljesen másik pletykával legyenek elfoglalva az emberek Tóth Andi körül.

Tegnap volt a Sztárban Sztár nyolcadik évadának a döntője, amit Vavra Bence nyert meg. Olyan talán még sosem volt a műsor történetében, hogy a rengeteg komment között egyetlen egyet se lehetett találni, aki elégedetlen lett volna az énekes teljesítménnyel.

Ott volt a döntőben Marics Péter is, aki szintén kihozta magából a maximumot, de csak a második hely jutott neki. Az énekesnek Charliet kellett utánoznia, utána pedig duettet énekelt Tóth Andival.

A zsűriben ülő Lékai-Kiss Ramóna azonnal érezte a páros között a vibrálást így elkezdte noszogatni Tóth Andit.

„Ha én kerítőnő lennék, én azért elvinnélek titeket egy randira, nem tudom, hogy ez már megtörtént-e, vagy hogy itt el akarjátok-e mondani. Randizni randiztatok már amúgy?”

- kérdezte a zsűritag, amire Tóth Andi rögtön nemmel felelt. Tilla itt megjegyezte, hogy Marics Peti az egész világgal randizik folyamatosan, ez Tóth Andira azonban nem igaz, mert igazán válogatós.

Lékai-Kiss Ramóna utána tovább akarta faggatni a párost, de Makranczi Zalán leállította. Tóth Andi poénból azért még odasózott, hogy ő nem randizik senkivel mivel Ramónára vár. A zsűritag ezután jelezte, hogy a szívét, a testét, mindenét odaadja.

A viccet félretéve, lehet a színpadon megvolt a tűz Tóth Andi és Marics Peti között, de nem hinnénk, hogy ők valaha is randiznának egymással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás