promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub váratlan bejelentést tett - máris szebb lesz a húsvétunk
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nézők százezrei fognak április 17-én a RTL Klubra kapcsolni, ez biztos.

Április 17-én és 18-án az RTL Klubon látható majd a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné életéről szóló történelmi sorozat, aminek online premierje még 2021 karácsonyán volt az RTL Most+-on.

A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet majdnem hét évtizeddel a Romy Schneider főszereplésével készült klasszikus filmtrilógia után teljesen új megközelítésben, modern feldolgozásban kerül közönség elé húsvétkor az RTL Klub jóvoltából. A Dominique Devenport és Jannik Schümann főszereplésével készült sorozat őszintén és hitelesen mutatja be a szépséges osztrák császárné és magyar királyné életét, méghozzá Sisi legfőbb bizalmasai szemszögéből. Az olykor merész, a szexualitásra is nagy hangsúlyt fektető, ugyanakkor ízlésesen és igényesen tálalt történet jóvoltából a nézők betekintést kaphatnak a lenyűgöző uralkodói létbe, és egy sokrétű, elbűvölő királynét ismerhetnek meg.

[[cikk]]

Ugyanakkor az autentikus helyszíneken, lélegzetelállító díszletekben és jelmezekben forgatott vadonatúj német széria nemcsak Sisi életének szépségeit mutatja be, hanem egyedülálló módon, kendőzetlen őszinteséggel ábrázolja a bécsi udvar árnyoldalait, a 19. századi viszonyokhoz mérten modern asszonynak számító királyné küzdelmeit, az őt ért sorscsapásokat, valamint I. Ferenc Józseffel kötött házasságának nehézségeit is.

A szabadabb neveltetésben részesült hercegnő a kezdetekben nem is sejti, mi vár rá, amikor nővére helyett az ő kezét kéri meg az osztrák császár. A 15 éves Sisi szerelmi házasságot köt I. Ferenc Józseffel, de boldogsága hamar fogságnak ígérkezik, amikor bekerül a szigorú és merev etikettel rendelkező bécsi udvarba. Az uralkodói lét szöges ellentéte annak, ami Sisi lételeme: a szabadság és az önrendelkezés. A sorozat nézői tanúi lehetnek annak, ahogy a korabeli felfogáshoz képest modern, magabiztos és szabad fiatal hölgy harcol önazonosságáért és a szigorúan szabályozott udvari szokások ellen, és epizódról epizódra nyomon követhetik, ahogy politikai szerepvállalását követően, több sorscsapás ellenére Sisi valóságos ikonná és a közép-európai történelem jelentős alakjává válik.

A hatrészes sorozat első három epizódja április 17-én, húsvét vasárnap 18:50-től, a következő három epizód pedig húsvét hétfőn, szintén 18:50-től lesz látható az RTL Klubon.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás