promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató dolog derült ki Putyinról, míg Rúzsa Magdi csodaszép ajándékot kapott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak a legolvasottabb hírek ezen a héten a Promotions oldalán.

Ismét eltelt egy hét, mi pedig megmutatjuk nektek, hogy mik azok a hírek, amik a legjobban érdekeltek titeket.

Nagyban zajlik az orosz-ukrán háború, és még a szakértők se tudják megmondani, hogy mikor lesz az egésznek vége. Annyi biztos, hogy Vlagyimir Putyin innentől már biztosan nem fog meghátrálni, amíg nem tud valamilyen győzelmet felmutatni az orosz népnek.

Úgy néz ki a közel három évtizede meghalt Baba Vanga próféciája elég sok mindent megjósolt.

Sajnos nagyon oda kell figyelnünk a mai időben, hogy mit töltünk le a telefonunkra, főleg az androidosoknak. Ha ezeket az alkalmazásokat feltelepítetted, akkor mindenképpen töröld. A felhasználók véleményekben is jelezték az előfizetési csalásokhoz hasonlító taktikákat.

Tényleg nem öltek meg minden Romanovot? Vajon veszélyeztethetik Putyin hatalmát? A cikkünkből minden kiderült, ami nagyon megmozgatta az olvasók fantáziáját is.

Egy durva átverés terjed a Messengerben. Nagyon vigyázni kell, ha ismeretlen helyről érkezik üzenetünk, mert még az adatainkat is ellophatják.

Rúzsa Magdi már régóta otthon van a hármasikrekkel, és annyira pezseg az energiája, hogy a dalgyártásba is belekezdett. Nem olyan rég fantasztikus ajándékkal lepték meg, ami könnyebbé fogja tenni az életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás