promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley meztelenül mutatta meg magát, de nem boldogságból – fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley több szexi képet is megosztott Instagramon, de egy szomorú pillanat miatt.

Sokan nem tudják, de a színésznő teljes neve Elizabeth Jane Hurley. Anno 1965-ben látta meg a napvilágot a hampshire-i Basingstoke-ban. Nálunk simán benne van a listában, mint a legszexibb 50 év feletti színésznő.

Hihetetlen belegondolni, de idén nyáron már 57 éves lesz, de még mindig csúcsformában érzi magát.

Hurley nagy álma volt, hogy híres balett-táncos legyen, éppen ezért 12 évesen be is vállalt egy bentlakásos iskolát ezért, de erről hamar letett. Amikor eljött az ideje, hogy egyetemre menjen, Hurley ösztöndíjat nyert a London Studio Centerbe, ahol tánc- és színházi kurzusokat tartottak.

Ebben az időben beleszeretett a színészkedésbe, és rájött, hogy ahhoz nem kell táncolnia, hogy a színpadon ki tudja magából hozni a maximumot. A színház és pár kisebb szerep után jöhetett a hollywoodi debütálása Az 57-es utasban, amiben ráadásul negatív szerepet kapott.

Utána fontosabb szerepei között tartozott a Mike Myers főszereplésével készült Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke, és annak folytatása, az KicsiKÉM – Austin Powers 2., na meg A Bájkeverő.

A szépségéért továbbra is rengetegen rajonganak, de most nem boldogságból mutatta meg magát meztelenül és még további szexi képeken. Elizabeth Hurley az egyik munkatársától és barátjától, Patrick Demarchelier divatfotóstól búcsúzott el, aki nem rég halt meg. 

Hurley és Demarchelier nagyon sokszor dolgozott együtt, és a színésznő most felidézi a legjobb pillanataikat. A fotós többször is megörökítette ruha nélkül a sztárt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás