promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató dolgot élt át David Beckham a családjával – még az életük is veszélyben volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok kommentelő megjegyezte, hogy vajon mi történik akkor, ha valamilyen pszichopata jut be David és Victoria Beckham házába.

David és Victoria Beckham a világ egyik legismertebb sztárpárosa. Azt hinné az ember, hogy az ő otthonuk 100 százalékos biztonságban van, de mint kiderült korántsem.

A házaspár egy elég profi rablóbanda áldozata lett, akik több londoni házba is betörtek a környéken, bár az egykori sztárfocista házába csak egy tolvaj hatolt be. A leghátborzongatóbb az egészben, hogy David Beckham a feleségével és a kislányukkal, Harperrel átaludta az egészet.

A Blikk a The Sunra hivatkozva számolt be róla, hogy a házaspár fia, a 17 éves Cruz vette észre a betörést amikor később hazaért.

„Beckhamék néhány, a környéken garázdálkodó, meglehetősen profi betörő áldozatai lettek. Szerencsére a bűnözők csak a hálószobáig jutottak, majd elmenekültek a helyszínről”

- mondta egy bennfentes az esetről.

A tolvaj dizájnerruhákat és elektronikai eszközöket vitt el több ezer font értékben.

Az eset február 28-án történt, de csak most került nyilvánosságra. A rendőrség elemezte a videófelvételeket,de még nem tudták elkapni a tolvajt.

Néhány kommentelő megjegyezte, hogy nagy szerencse, hogy nem kelt fel senki, mert akkor a rabló lehet bántotta is volna a családot. Szerintük Beckhamék örülhetnek, hogy nem valami pszichopata jutott be a házba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás