promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra szexi táncától könnybe lábad a szemünk, teljesen elengedte magát a műsorvezető - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra fürdőruhában lejtett csábító táncot, a rajongóknak egyből leesett az álluk.

Az ország egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, Ördög Nóra nem csupán a kedvességével és tehetségével vonja fel magára az emberek figyelmét, hanem a szépségével is. A követői között olyanok is bőven akadnak, akik leginkább a dögös képeire kíváncsiak, de a híresség nem az ilyen tartalmakat helyezi előtérbe – pedig amikor mégis kirak magáról egy vadító fotót, akkor szinte felrobbantja vele az internetet.

Ördög Nóra és a híres fotós férje, Nánási Pál gyönyörű helyeken jártak az utóbbi időben, így egyebek között Jamaicában is voltak, most pedig megosztottak egy olyan videót, ami rendesen meglepte a követőiket, hiszen azt láthatjuk rajta, hogy a műsorvezető iszogat, szexi táncot lejt a homokos parton egy szál fürdőruhában, majd elmondja egy hajón lötyögve, hogy ő érzi a „jamaicai érzést”.

„Jamaika a jamaikaiaké, de azért mi is bírjuk…”

– olvasható Nánásiék közösségi oldalán a felvétel mellett.

Rengeteg olyan komment érkezett, ahol Ördög Nóra csodás alakját dicsérik, ami érthető, hiszen valóban elképesztően néz ki a híresség, ráadásul sokak szerint kifejezetten jó látni, hogy végre egy kicsit elengedte magát, és élvezi a felhőtlen, jól megérdemelt pihenést.

Itt lehet megnézni Ördög Nóra videóját:

Itt pedig pár szexi, fürdőruhás kép róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás