promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: Emily Ratajkowski anyaszült meztelenül mutatta meg a tökéletes testét - Cenzúrázni kellett a vadító képeket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski elképesztően bevállalós fotókat rakott ki magáról, de szomorú indok áll a döntése mögött.

Jelenleg a világ egyik legkeresettebb, legnépszerűbb modellje a gyönyörű Emily Ratajkowski, aki nem meglepő módon sokak szemében maga a megtestesült álomnő. A több mint 29 millió Instagram követővel rendelkező híresség már színésznőként is többször kipróbálta magát, de mégis a magazinok címlapjain, illetve a kifutókon érte el élete eddigi legnagyobb sikereit – a legnagyobb tervezők és márkák foglalkoztatják.

Emily Ratajkowski pontosan tudja, hogy milyen hatással van az emberekre, ezért szinte sosem fél akár teljesen meztelenül is megmutatni a világnak a tökéletes testét – a rajongók legnagyobb örömére most is így tett, ráadásul olyan forró, elképesztően szexi képeket posztolt, amiket kénytelen volt cenzúrázni, nehogy esetleg összetűzésbe keveredjen az Instagrammal.

A 30 éves Emily Ratajkowski posztja mögött sajnos egy nagyon szomorú dolog rejlik, ugyanis nemrég kiderült, hogy tegnap 78 évesen elhunyt a világ egyik legelismertebb fotósa, a francia Patrick Demarchelier – ő készítette ezeket a pucér fotókat a topmodellről, aki így, sajátos módon akart tisztelegni a divatipar egyik legendája előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás