promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi máris visszatért a munkához? - De a gyereknevelésben is nem várt nehézségekkel kell megküzdenie
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi már néhány hete otthon van a hármas ikreivel, de nem várt nehézségekbe ütközött.

A járdán sokszor egy babakocsival sem egyszerű sétálni, otthagyott kukák, rollerek, vagy rosszul parkoló autók nehezítik a közlekedést. Három gyerekkel pedig pláne nem lehet egyszerű.

Az énekesnő hosszú, 62 napos kórházi bent tartózkodás után február végén mehetett haza a babáival. Korábban arról írt az Instagramján, hogy Lujzi, Keve és Zalán a lehető legjobb ellátást kapta a Honvédkórházban, és nagyon hálás a szülészeten dolgozó orvosoknak és nővéreknek.

Három baba gondozása viszont komoly logisztikát igényel, erről tanúskodik Rúzsa Magdi legutóbbi posztja is.

„Szépen lassan kezdjük kitapasztalni, hogy milyen az élet három babával egy nagy városban. Az már kiderült, hogy a zsúfolt, szűk utcákon nem tudunk közlekedni a nagy hármas babakocsival. A Brendonnal összedugtuk a fejünket és tesztelni kezdtünk. Ikresek és jövendőbeli ikresek figyelem; Nekünk a duett vált be. Így könnyen elférünk mindenhol, és még jut egy babakocsi a nagyiknak is”

- írta az énekesnő a fotójához, amin egy kettes babakocsi és egy sima látható. A kettes viszont nem a megszokott megoldás, ahol a babák egymás mellett ülnek, hanem egymás mögé van felszerelve két hordozó, így sokkal egyszerűbb vele közlekedni a vékony utcákon.

Rúzsa Magdi egyébként a munkával sem állt le, fia, Zalán névnapján jelentette be, hogy hamarosan érkezik a legújabb dala a Papírsárkány, amit a gyerekeinek már most dúdolgat.

„Zalán névnapon Zaláné volt a vip kabrió. Én meg közben hegymenetre kapcsoltam és dúdolgattam az új nótát. Papírsárkány hamarosan…”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás