promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr. kórházban fekszik?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gwyneth Paltrow posztolt egy képet, amin kórházi ágyban fekszik.

A színésznő egy már nem elérhető Instagram Storyjában posztolt egy fotót, amin ő és Robert Downey Jr. egy kórházi ágyon fekszenek, utóbbi ujján pedig egy pulzusmérő látható.

Szerencsére a fotó nem igazi, csupán egy visszaemlékezés az Bosszúállók: Végjáték forgatására, amit rajongói kérésre posztolt a színésznő.

A történet szerint Tony Stark az űrben ragad Nebulával a Titánon zajló csata után, és nem tudja, hogy valaha visszajut-e a Földre. Végül Marvel kapitány rájuk talál és haza vontatja őket. Tony addigra viszont nem csupán sérült a harc miatt, hanem alultáplált is, és vélhetőleg kiszáradt. A filmben digitálisan változtattak Robert Downey Jr. külsején, de úgy tűnik, végül nem minden jelenet került bele a végső verzióba.

A posztolt fotón Tony egy kórházi ágyon fekszik, így valószínűleg forgattak egy jelenetet vele és Gwyneth Paltrow-val egy kórházban. Talán eredetileg ezzel is erősíteni akarták Stark és Pepper Potts kapcsolatát, amint a kissé legyengült Vasembert ápolja.

A Bosszúállók: Végjáték egy eléggé hosszú film a maga 182 percével, de biztosan akad rengeteg jelenet, amit így is kivágtak az utolsó simítások közben.

Szerencsére Robert Downey Jr. jól van, bár azért rajta is meglátszódnak már az elmúlt évek, kezdenek elmélyülni a ráncai, és egyre őszesebb a haja. De ez teljesen normális, hiszen a napokban fogja tölteni az ötvenhetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás