promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rékasi Károly felépül valaha a balesetéből? - Ismét műtétre van szüksége
Borítókép:  Youtube/Magyarságkutató Intézet (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hét éve ütötték el, de még mindig nem száz százalékos.

A színészt még 2015-ben gázolta el egy autó Budapesten motorozás közben. Az ütközés miatt öt métert repült, súlyos koponyasérülést és szilánkos töréseket szenvedett, csak az azonnali életmentő műtét miatt lehet még velünk. A szemtanúk szerint már a helyszínen lélegeztetni kellett.

Teljesen viszont nem sikerült felgyógyulni, sőt azóta is többször kés alá kellett feküdnie, eddig összesen tízszer.

„Azt akarom, hogy újból teljes értékű legyek, és ehhez még van hátra egyetlen egy beavatkozás, és akkor minden úgy lesz, mint a baleset előtt volt. Még mindig rövidebb egy picikét a jobb lábam, ezt most jól helyre kupálják”

– mondta Rékasi Károly.

A színész egyébként optimista, mindig igyekszik az élet jóoldalát nézni, erre buzdítja a párja is, Pikali Gerda. Még a balesete után is úgy gondolja, hogy csodálatos dolgok történnek vele, amit talán meg sem érdemel.

Megtalálta végre azt az orvost, aki segít neki teljesen rendbe jönni, bár a műtét időpontja még nincs meg, abban bízik, hogy minél hamarabb sor kerülhet rá. De azt is tudja már, hogy kik fognak neki segíteni a lábadozásban, akiknek nagyon hálás, főleg Pikali Gerdának.

Korábban azt nyilatkozta, hogy magasított talpú gyógycipőt kell viselnie, de remélhetőleg ezzel a műtéttel most már végleg megoldódik a problémája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás