promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete bugyiban és melltartóban tárulkozott ki a magyar műsorvezetőnő – aztán ledobta azokat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori modell még mindig szingli, de így is kerek az élete a kislányával.

Elképesztő fotósorozatot tett ki az Instagramra Köböl Anita. A 37 éves modell-műsorvezető előbb pajzánul mosolygott bele a kamerába, miközben fekete melltartója alig takart a melleiből valamit. A hiányos öltözékben az erkélyre is kiállt, végül pedig az ágyra dobva csodálhattuk meg a két csipkecsodát, a fekete bugyit és melltartót.

„A fesztelen elegancia és a városi lány találkozása. Aki olyan magabiztossággal mutatja meg magát az első napsugaraknak, amilyen kényelmesen érzi magát a gyönyörű csipkés darabokban”

– írta a poszt alá, a képek miatt pedig csak úgy röpködtek a csinos, szexi, vonzó jelzők a kommentelőktől. Szinte hihetetlen, hogy Anita még mindig egyedülálló édesanyaként neveli kislányát, már két szingli, bár készen állna egy újabb kapcsolatra.

„Úgy érzem, ismét készen állok a szerelemre, már nem zárkózom be! Nyilván egy fájdalmas szakításon vagyok túl, amit meggyászoltam, elengedtem, és végre képes vagyok befogadni az újat”

– nyilatkozta nemrég a Ripostnak. Addig is, amíg megleli új párját, igyekszik minél több élménnyel elhalmozni gyermekét. Imádnak közösen kirándulni, sétálgatni, játszóházba járni, a csinos modellnek férfi nélkül is kerek az élete.

Indított egy saját YouTube-csatornát is, ahová egy éve került fel az első videója, és jelenleg csaknem 15 ezer követővel rendelkezik. Anita legutóbb egy őt is érintő kényes témát, a válást vette górcső alá egy gyermekpszichológussal.

Megpróbálnak tanácsokat adni arról, hogyan kell úgy végrehajtani egy szakítást, hogy a gyerek minél kevésbé sérüljön. Ebben elsődleges, hogy a szülők kommunikációját ne a sértettség vezesse, hanem valóban a gyermek érdekeit nézzék elsősorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás