promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina elárulta: ezért nem költözik össze G.w.M-mel - videó
Borítókép:  Youtube/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol Lakatos Márkkal és Papp Gergővel beszélgetett. A műsorban őszintén vallott az exéről, és a mostani párjáról is.

Kulcsár Edina elmondta, hogy mindent meg tudnak beszélni Csutival, és jól kijönnek egymással.

„A mi oldalunkról maximálisan elmondhatom, hogy minden nagyon szépen működik, most gondolok itt nyilván Csutira. Nagyon jól meg tudjuk beszélni a gyerekek körüli dolgokat, és én ezért nagyon hálás vagyok, azt gondolom ez kölcsönös mind a kettőnk életében. Ez teljesen a gyerekek érdekei miatt van… Nyilván a gyerekek miatt ez elkerülhetetlen”

- mesélte Kulcsár Edina, aki egyértelművé tette, hogy nem szeretnének rosszban lenni, ezért próbálnak a lehető legnyitottabban állni egymáshoz.

„Nyilván nem ő lesz a legjobb barátom, de egy minimális baráti viszonyt, úgy mond, muszáj ápolni a gyerekek miatt is. Hogy ők is lássák, hogy azért egységben vagyunk”

- tette hozzá.

Kulcsár Edina beszélt arról is a Reggeliben, hogy minél hamarabb szeretne összeköltözni G.w.M-mel is, akivel a közös családi fészek kialakítása már folyamatban van:

„Nagyon szeretném, hogy minél hamarabb együtt legyünk. De nyilván ezt nem lehet úgy csinálni, hogy összepakolom a két gyereket, és azt mondom, hogy oké, akkor mostantól itt élünk. Hanem kell ennek egy kis átvezető időszak.”

Hozzátette, hogy abszolút a gyerekekre figyelnek, és az ő tempójukban haladnak, nehogy sérüljenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás