promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Undorító volt” - Jim Carrey könyörtelenül reagált Hollywood legnagyobb botrányára
Borítókép:  youtube.com/extratv (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jim Carrey sem tudta szó nélkül hagyni, hogy Will Smith az Oscar-gálán durván felpofozta Chris Rockot.

Lezajlott a 94. Oscar-díjátadó, amit rendesen beárnyékolt egy gigantikus botrány, ugyanis miután Chris Rock elsütött egy viccet Jada Pinkett Smith-ről, a férje, Will Smith szó nélkül felment a színpadra és élő adásban adott a híres komikusnak egy hatalmas pofont, majd obszcén dolgokat üvöltözött. A jelenet szinte az egész világot sokkolta, az emberek most sem igazán tudják hová tenni a dolgot – főleg úgy, hogy Will Smith percekkel később Oscar-díjat nyert, a beszéde után pedig állva tapsolták őt, mintha semmi se történt volna.

Jim Carrey éppen az április 7-én érkező Sonic, a sündisznó 2 című filmjét reklámozza, egy interjú során pedig megkérdezték tőle, hogy mit gondol Will Smith nagy port kavaró ügyéről – a világsztár pedig kicsit sem fogta vissza magát.

„Undorító volt. Felfordult a gyomrom attól, hogy állva tapsoltak. Úgy éreztem, hogy Hollywood gerinctelen, úgy, ahogy van, és szerintem ez tisztán azt jelzi, hogy már nem mi vagyunk a menők klubja”

– mondta Jim Carrey.

A „gumiarcú” színész persze megjegyezte, hogy nincs semmi baja Will Smith-szel, de az nagyon szomorú, hogy ezzel örökre bemocskolta azoknak a nyerteseknek és jelölteknek a dicsőségét, akik évekig dolgoztak azért a pillanatért, hogy ott lehessenek, és a világ értékelje a munkájukat.

Jim Carrey kitért arra is, hogy ő hogyan oldotta volna meg a feszült szituációt, illetve mit tett volna Chris Rock helyében:

„Ki kellett volna vezetni és le kellett volna tartóztatni. Chris Rock nem akar balhét, de én a helyében reggel bejelentettem volna, hogy 200 millió dollárra fogom perelni Will Smith-t. Mivel az a videó örökké megmarad. Visszafordíthatatlan. Ez a sértés hosszú ideig megmarad még. Oké, ha be akarsz kiabálni, nem értesz egyet, valami nem tetszik, mondasz valamit vagy akármi... de nincs jogod felmenni a színpadra és pofon vágni valakit, amiért mondott valamit.”

Itt lehet megnézni Jim Carrey interjújából egy részletet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás