promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugo Boss óra: férfias elegancia a karóra trendek világában (x)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hugo Boss óra a kifinomultság és az elegancia méltó képviselője. A márka azonban sokkal szélesebb skálán mozog a divatiparban, mint azt elsőre gondolnánk. A márka története valamikor a 20. század elején indult, de mai jellemvonásait csak évtizedekkel később nyerte el.

Fehérneműktől az elegáns karórákig

Hugo Ferdinand Boss a fehérneműk és textilek forgalmazásával foglalkozó családi vállalkozást az első világháború után vette át.  Sokáig egyenruhák készítését állította fókuszba, majd az évek múlása és az új trendek, igények bebizonyították, hogy a cégben sokkal több rejlik. A napjainkban ismert és kiemelt népszerűségnek örvendő karórák a vagány, a sportos és az elegáns stílusjegyekben egyaránt elérhetőek.

Hugo Boss óra: ahol a klasszikus értékek és a stílus találkoznak

A márka 1953-ban már öltönyök készítésébe fogott. Amikor Boss unokái vették át az irányítást, a friss vér újszerű irányvonallal társult. A Hugo Boss nemsokára az öltönyök és a sportruházat kedvelt márkájává vált. Amint 1993-ban az olasz Mazzotto S.p.A vette át a tulajdonosi jogokat, az olasz stílusteremtés a designer márkára is hatással volt. A Hugo Boss óra minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend ma már, de a Boss karkötő iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat a kínálatban. A parfümpiacon megjelenve kedvelt illatokkal gazdagodtak a drogériák és a parfüm webshopok ajánlatai.

Kifinomult elegancia és funkcionalitás: ezt kínálja a Boss

A Hugo Boss óra ugyanazt a funkcionalitást és letisztultságot képviseli, mint a márka ruházati modelljei. A nemzetközi trendek alakulásának folyamatos figyelése, a minőségi alapanyagok alkalmazása mind hozzájárultak ahhoz, hogy mára a Boss egyet jelentsen az igényes ruhákkal, parfümökkel, órákkal, és persze a stílusos öltönyök minden korábbinál szélesebb választékával.

Az elegancia kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a márka ruházatai között, mint azok, akik a sportos kényelmet ötvöznék a letisztult férfiassággal. A karórák és parfümök a mindennapok ízléses társaivá válhatnak, melyeknek köszönhetően a megjelenés még inkább tökéletessé varázsolható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás