promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith súlyos pofont kaphat, miután ő is kiosztott egyet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jelenleg mindenki Will Smith Oscaron elcsattant pofonjáról beszél. Bár ő maga is nyert szobrocskát, lehet, hogy nem sokáig maradhat nála.

Chris Rock a gála műsor keretében sütött el egy viccet Jada Pinkett Smith hajáról, ami annyira nem tetszett Will Smith-nek, hogy felviharzott a színpadra, majd lekevert egyet a komikusnak.

Nem sokkal később megkapta a legjobb színésznek járó díjat, a beszédében pedig a család védelméről beszélt. A megható beszéd, ott akkor nagyon nagy sikert aratott, bár azóta többen is elítélték a pofont. Sőt még az is felmerült, hogy a színész legendára börtön is várhat, de szerencséjére Chris Rock nem jelenti fel.

„Ez alapvetően egy támadás volt. Mindenki sokkot kapott a szobában, annyira kényelmetlen volt”

- nyilatkozta egy bennfentes.

Will Smith Benedict Cumberbatch, Andrew Garfield, Denzel Washington és Javier Bardem ellen nyerte el a szobrocskát, de most lehet, hogy vissza kell adnia.

A ceremónia után az Akadémia közleményt adott ki, amelyben kijelentette, hogy „elítéli az erőszakot”. Valamint, hogy semmilyen formában sem tűrhetik, ezért hivatalos vizsgálatot indítottak Will Smith pofonja miatt.

„Nincs helye az Akadémián azoknak, akik visszaélnek státuszukkal, hatalmukkal vagy befolyásukkal oly módon, hogy az sérti a tisztesség elismert normáit. Az Akadémia kategorikusan ellenzi a nemen, szexuális irányultságon, faji hovatartozáson, etnikai hovatartozáson, fogyatékosságon, életkoron, valláson vagy nemzetiségen alapuló bántalmazás, zaklatás vagy megkülönböztetés minden formáját. A Kormányzótanács úgy véli, hogy ezek a szabványok elengedhetetlenek az Akadémia küldetéséhez, és tükrözik értékeinket”

- tették hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás